Az üzletemberek körében egyre népszerűbb választás a Távol-Keleten a minden földi jóval felszerelt luxus-egyterű. Egyfelől nem olyan irigyek rá az emberek, mint ha egy hatalmas prémiumautóval jelenik meg az ember, másfelől jobb dolga van benne az utasnak, hiszen tágasabb a tér, ami nemcsak kényelmesebb beszállást és utazást jelent, de akár vízszintesig fektethető foteleket.

Az egy évvel ezelőtt debütált új Toyota Alphard/Vellfire egyterűnek most mutatták be a Royal Lounge változatát, amelynél a B oszloptól hátrafelé teljesen átalakították a belső teret. Kétféle válaszfalat lehet kérni, van félmagas, és van olyan is, ahol gombnyomásra előbújó opálüveggel lehet teljesen leválasztani a hátsó részt a külvilágtól. Mindkét esetben italhűtő rejtőzik a padlónál, azért került ilyen alacsonyra ez a berendezés, mert kell a hely a gombnyomásra előbújó, 61 centis képátlójú monitornak.

Nincs fedélzeti számítógép, ellenben az utas mindenféle kütyüt csatlakoztathat vezeték nélküli vagy épp kábeles kapcsolaton keresztül. Kérhető JBL hifi is, ha épp szeret zenét hallgatni utazás közben az ügyfél. A két hatalmas méretű fotelt elválasztó karfából előbújó táblaszámítógép a mindenféle extra vezérlésére szolgál, innen lehet irányítani a hűthető, fűthető, masszázsfunkciós és egészen vízszintesig lefektethető foteleket. A hátsó légkondicionálót a tetőpanelon lehet vezérelni, ezen a panelon helyezték el még az analóg időmérő órát is.

Mivel a Toyota által gyárilag készített luxusautóról van szó, igazából nem teljesítenek különleges kívánságokat az Alphard/Vellfire Royal Lounge esetén, van fekete vagy bézs bőrkárpit, kétféle fabetét és félmagas- vagy teljes válaszfal, illetve a JBL hifi – ezek kombinációjából kell megtalálnia az ideális választást a kedves ügyfélnek, akinek 13,8-15 millió jent, azaz 34-37 millió Ft-ot kell fizetnie mindezért.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!