Állítólag egy másik autó kihajtott elé, azért vesztette el az uralmát az autó felett az A81-es autópályán 300 km/órás tempóval száguldó BMW M5-ös pilótája, aki épp próbált újdonsült szerzeményét próbálta. A 60 éves autóvezető, a 20 éves utasa és az autóban lévő kutya is súlyosan megsérült, de túlélték az esetet.

Az üzletembert követte két fia, egyik egy BMW M3-assal, a másik egy BMW M6-ossal, ők a roncsból azonnal kiszedték a sérülteket, és eloltották az akkor még csak keletkező tüzet is.

A balesetet okozó autó vezetője – aki talán a nagy sebességkülönbség miatt nem is nagyon érzékelte a dolgot – megállás nélkül továbbhajtott. Németországban sok helyen nincs sebességkorlátozás az autópályán, de aki a 130 km/órás „ajánlott sebességnél” gyorsabban hajt, az esetek többségében részben felelőssé teszik a balesetek bekövetkeztében, még akkor is, ha neki volt elsőbbsége.

z Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!