Kezdjük azzal, hogy vagy nagyon rossz a tájékozódási érzéke a fényképeken látható Jaguar XKR sofőrjének, vagy magasról tesz a szabályokra és azt csinálja, amihez kedve van. Nos, ez alkalommal a terveit keresztül húzta egy lépcső – de minek is hajt autóval a járdán?

Valószínűleg nem csak az alacsony építésű Jaguar XKR-nek okozott volna gondot a padka leküzdése, de hát mégis egy jaguarosnak sikerült magát ilyen kínos helyzetbe hoznia az amszterdami Sloterdijk intermodális közlekedési csomópontnál. Úgy látszik, a többi márka vásárlóinak megvan a magukhoz való esze, és nem vágnak neki vaktában a járdáknak.

Azért is rejtély, mi lehetett a szándéka a sofőrnek, mert a vasúti megálló felől a metrómegálló felé ment, amerre haladt, ott nincs semmi olyan cél, amelyet autóval érdemes lenne megközelíteni. De hát próbáljon meg valaki egy Jaguar XKR tulajdonos józan eszére hatni…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!