Az egyre újabb kémfotók egyre több részletet árulnak el a Kia készülő városi miniautójáról, amely igazi különlegesség lesz. Elsőre készültek a legkevésbé álcázott prototípust mutató fotók, majd a B oszlop hiányát, végül a műszerfalat is megismerhettük.

Most még jobb képeket sikerült készíteni az autóról, legalábbis a belsejét és a különleges megoldásait illeti. Kezdetnek rögtön itt van például az autó nyitott oldala, amelyen minden eddiginél jobban látszik, hogy az első normál- és a hátsó tolóajtó között nincs B oszlop.

Ennél is ötletesebb megoldás látható a műszerfalat mutató képen. Nem, nem a hatalmas méretű kijelzőről és a műszerfalra szerelt váltókarról van szó, hanem a vezetőülés lőlapjába süllyesztett pohártartóról. Zseniális ötlet, eddig vajon miért nem jutott senkinek se az eszébe?

Nem szabad megfeledkezni még arról sem, hogy tisztán elektromos hajtással is kínálni fogják majd a Kia miniautóját, legalábbis erre utal, hogy az álcázott modellt is konnektorról töltik a mélygarázsban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!