2014-ben csak részben vonult ki Európából a Chevrolet márka, a Camaro és Corvette sportkocsik még mindig megvásárolhatók. A Genfi Autószalonon arra próbálta felhívni a figyelmet a márka, hogy bizony rengeteg gyári kiegészítő is választható a Camaro típushoz.

Mármint hamarosan választható lesz, hiszen a 30 mm-es ültetést eredményező sportfutómű, a hatdugattyús első Brembo féknyergek vagy az elektronikus vezérlésű sperrdifi egyelőre az USA-ból érkezett, de hamarosan az európai kereskedőknél is elérhető lesz. A 20 colos könnyűfém felnikre olyan Goodyear Eagle F1 Supercar abroncsok kerülnek, amelyek 1 G-s keresztgyorsulásra képesek. Az utastérben hasított bőrrel borítják a kormánykereket, a középkonzol oldalát ahol azt az utasok lába támasztja és a könyöklőt.

Az Egyesült Államokban ezzel egy időben a Chevrolet Camaro GT4.R nevű versenyautó változatát mutatták meg, amelynél a 6,2 literes szívó V8-as az Xtrac cég által szállított hatfokozatú szekvenciális váltóval és sperrdifivel kombinálják. A hatalmas hátsó szárnyon kívül pár extra légterelő, és műanyagból készített oldalablakok jelentik az átalakítást a bukókeret mellett.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!