Nagyon nehezen lehet megállapítani a két fénykép alapján, hogy azok tényleg a végleges, következő generációs Lexus GS-t ábrázolják, vagy csak valaki visszavett egy keveset a LED fényszórós tanulmányból. A CT 200h óta azonban tudjuk, hogy simán bevállalnak egy ilyen formát a japánok.

A képek eredetéről annyit lehet tudni, hogy állítólag egy jelenlegi Lexus tulaj kapta azokat egy olyan e-mailhez csatolva, amelynek segítségével a márka ausztráliai forgalmazója közvélemény-kutatást készített az újdonságról. A New Yorkban bemutatott LF-Gh tanulmányhoz való hasonlatosság állítólag a feláras F Sport csomagnak köszönhető. Az új Lexus GS generáció hivatalos bemutatkozásának dátuma még nem ismert, de a forgalmazásnak valamikor a jövő év elején fog megindulni, azaz néhány hónapon belül kiderül, a végleges autót látjuk-e a képeken.

Állítólag egy Lexus-levélből származnak ezek a képek, amelyek már az új GS-t ábrázolják Állítólag egy Lexus-levélből származnak ezek a képek, amelyek már az új GS-t ábrázolják