Mindössze 14 darab Carmen akkumulátoros-elektromos szuperautót gyárt majd az újjászületett Hispano Suiza márka, ehhez jön még 5 darab Boulogne utónevű sportváltozat. Ennél a teljes konstrukciót optimalizálják a teljesítmény maximalizálása érdekében.

A 60 kg-os tömegmegtakarítás a karbonból készült váz, karosszéria és felfüggesztés optimalizálásával jön létre, azaz nem hagynak ki semmi extrát az autóból. A négy darab villanymotor – kettő hajtja a bal hátsó, kettő a jobb hátsó kereket – rendszerteljesítményét 1115 lóerőre növelték, ami 95 lóerős gyarapodás az alapmodellhez képest.

A spanyolok egyébként házon belül készítik a 80 kWh kapacitású akkumulátort és annak hűtőrendszerét, a lítium-ion polimer teleppel akár 400 km-es hatótávolság is megvalósítható, legfeljebb 80 kW-os villámtöltéssel lehet táplálni.

A prototípusnál átlátszó lakkal fényezték le a karbon karosszériát, így jól látható annak mintája, a karosszériadíszek rézszínűek. Az utastérben fekete Alcantarát használnak, a padlótól elkezdve a tetőig. Természetesen aki a nettó 1,65 millió euróba kerülő sportkocsit megvásárolja, a megfelelő felár ellenében egyedi megjelenést is megvalósít a Hispano Suiza; az első Boulogne-t 2022-ben kapja meg megrendelője.