Vasárnap este 5:52-kor riasztották a mentőegységeket, hogy az angliai Bushey közelében egy körforgalomnál balesetet szenvedett egy Pagani Zonda szuperautó, és a fém korlátnak ütközött. A helyszínre nyolc perc alatt kiérkező mentőautó személyzete már csak az ötvenes éveiben járó autóvezető halálát tudta megállapítani, a húszas éveiben járó utasát a helyszínen ellátták, nem kellett kórházba szállítani.

Egyelőre szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség, de valószínűleg a túlságosan nagy tempó miatt veszítette el uralmát az autó felett az autóvezető. Aki egyébként minden bizonnyal egy ismerősének próbálta megmutatni a Pagani Zonda tudását, amelyet a megelőző héten vásárolt meg egy angliai kereskedésben. A 2004-ben gyártott az utóbbi években többször is gazdát cserélt, és az idők során 7,3 literesre cserélték a motorját és a felfüggesztését is ehhez igazították.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!