Alaphelyzetben 378 000 dollárt, nagyjából nyolcvan millió forintot kell kifizetni egy Lamborghini Aventadorért, aki azonban a gyár által felhatalmazott kicsinyített változatot szeretné megvásárolni, annak 6 millió dollárt (!!!), azaz több, mint 1,2 milliárd forintot kell fizetnie.

A német Robert Gülpen 500 munkaórával állítja elő az 1:8 méretarányú kicsinyített Lamborghini Aventadort, ami ugyanúgy karbonból készül, mint az eredeti. Azzal ellentétben azonban itt arany szálakat szőnek a szövetbe, az üléseket kárpitozásába, a fényszóróházakba és a kormányra gyémántokat helyeznek el, a felniket platinából és aranyból készítik. Csak az anyagköltség 3 millió dollár.

Csak semmi botlás, a kézben tartott Lamborghini modell ára 1,2 milliárd (!!!) forint. Ismétlem: 1,2 milliárd (!!!) forint Csak semmi botlás, a kézben tartott Lamborghini modell ára 1,2 milliárd (!!!) forint. Ismétlem: 1,2 milliárd (!!!) forint

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!