Magyarországon 6 Chevrolet személyautót adnak át az SOS szervezetnek, ezek közül hármat már megkaptajk a gyermekotthonok, most az ifjúsági házakra került sor. Elsőként a Lajosmizse SOS Ifjúsági Ház vehetett birtokba egy Chevrolet Cruze modellt.

Az ünnepi rendezvényt, amelyet a lajoszmizsei ifjúsági otthon 25. és a Chevrolet 100. születésnapja alkalmából tartottak, Megyeri György, a Chevrolet Közép- és Kelet-Európa regionális vezetőjének beszéde nyította meg. Megyeri az eseményen elmondta: „Nagyon örlülünk, hogy a magyarországi SOS gyermekfalvak mellett az ifjúsági házakat is megajándékozhatjuk egy-egy új gépjárművel. Ha nyári meleggel nem is, egy kis napsütéssel és izgalmas programokkal tudunk kedveskedni a fiataloknak ezen a születésnapi ünnepségen.”  Ezután Bartha Zoltán, az SOS Ifjúsági Ház vezetője szólt a vendégekhez, majd a hatalmas piros masnis, fehér Chevrolet Cruze átadása következett. A kulcsokat Rigó László, a Chevrolet Molnár márkakereskedés képviselője adta át az intézmény vezetőjének.

Hatalmas ünnepséget tartottak a Chevrolet Cruze átadása alkalmából a lajosmizsei SOS Ifjúsági Házban Hatalmas ünnepséget tartottak a Chevrolet Cruze átadása alkalmából a lajosmizsei SOS Ifjúsági Házban

Az ifjusági ház lakói is meglepték a jelenlévőket zenés és versmondó produkcióval,. Ezt követően a fiatalok részesei lehettek egy íjászbemutatónak és átadhatták magukat a quadozás élményének is.  Az amerikai stílusú születésnapi ünnepség hangulatát az átadott autó, a lufik, a quadozás és az íjászbemutató mellett egy hatalmas torta  is fokozta. Az édesség elfogyasztása előtt a fiatalok Janicsák Vecával közösen elénekelték a „Boldog születésnapot” című dalt a dupla születésnap alkalmából.