Mikor a rendőr félreállít egy autóst, és az az első kérdése, hogy mennyi alkoholt fogyasztott aznap, akkor már sejthető, hogy baj van. Az alábbi hölgy azonban olyan magasra tette most a lécet, mint még talán soha, senki.

Az eset Tulsában, Oklahoma államban történt az Egyesült Államokban, és mivel szerencsére senki sem sérült meg, a rendőrök is nevetve mesélik ma már a sztorit.

A tulsai rendőrség hivatalos közleménye szerint mikor egy hölgyet, nevezetesen Amy Ann Dilliont állították félre az egyik este, nem akartak hinni a szemüknek.

Jó buli lehetett, az biztos (Fotó: Tulsa Police Department)

Bár a sofőr nem értette, miért állítják félre, rajta kívül mindenkinek egyértelmű volt: a kocsi első kerekein ugyanis nem volt gumi, csak a felnin közlekedett, ezért nem nagyon tudta eltitkolni érkezését az autós.

A rendőrök ekkor már sejtették, hogy ez nem lesz egy egyszerű történet, pedig ez még csak a kezdet volt.

Mikor ugyanis a hölgy félreállt, és megkérdezték tőle, mennyi alkoholt fogyasztott, azt válaszolta – dülöngélés közben –, hogy szinte semmit sem ivott, összesen két tequila csúszott le egész este.

Nem sok maradt az autóból… (Fotó: Tulsa Police Department)

Az ezer sebből vérző története végül azzal bukott el, hogy a kocsi pohártartójában egy méretes mennyiségű margarita koktél várakozott, félig elfogyasztott állapotban.

A hölgyet természetesen letartóztatták azonnal, amiért ittasan ült autóba, és könnyen lehet, a cserbenhagyásos gázolást is hozzácsapják a vádpontok közé a tárgyalása előtt.

Csak addig meg kell találni mit, vagy kit ütött el, amitől eltűntek a gumik az autójáról.

Mert ő nem emlékszik…