Még 2012-ben mutatta be a Range Rover az Evoque szabadidő-autó kabrióváltozatát, és majdnem feledésbe merült a terv, amikor idén tavasszal egy föld alatti prototípus-bemutatóval véglegesítették a sorozatgyártású változat bemutatóját. Erre a jövő hónapban kerül majd sor a Los Angelesi Autószalonon, de az autó körvonalait már most megismerhetjük.

A formatervező részlegben készítették el az életnagyságú autókat, ráadásul nem az egyszerű utat választották, hanem alumíniumból készítették el a legfontosabb vonalakat mutató szobrokat, majd rikító színűre festették le azokat.

Azért készítettek tartósan időjárásálló szobrokat, mert ezek a műalkotások most egy hónapon keresztül megkeseríti azzal a londoniak életét, hogy hat parkolóhelyet foglalnak el; a város legforgalmasabb részein lesznek kiállítva. Kérdés, hogy a karosszériát és minden egyéb védelmi rendszert nélkülöző Range Rover Evoque kabriók túlélik-e az egy hónapot London utcáin…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!