Fiat 127 (1971)
50 évvel ezelőtt fontos újdonság volt a Fiat 127-es, és a márkával szoros kapcsolatot ápoló Rémy Julienne meg is adta a módját a reklámozásának.

Fiat 124 (1973)
Az olasz meló forgatásán megvalósított, bravúros ugratást is megismételte ebben a korabeli autós üldözések stílusában forgatott reklámfilmben, melyben húzónévként hivatkoznak a sztárkaszkadőrre.

Fiat (1974)
Csaknem a komplett kínálatot felvonultatja ez a kisfilm. Rémy Julienne a márka egyfajta nagyköveteként mesél arról, miért használ előszeretettel Fiatokat a kaszkadőr-mutatványai során.

Renault
Egyveleg a Renault számára forgatott kisfilmekből, melynek központi eleme a Herbie-hez hasonlóan önjáró és önműködő autó. A 18 és a 14-es reklámfilmjeinek trükkjeit akkoriban még nem számítógéppel, hanem különböző mechanikákkal és távirányítással valósították meg, ahogy a videó végén, az előkészületeket bemutató werkfilmben is látható.

Isuzu Gemini (1985-1991)
A nyolcvanas években komoly felkérés érkezett Japánból az Isuzu újdonsága, a Gemini népszerűsítésére. A Franciaországban forgatott sorozat még ma is eléri a célját, a néző előbb-utóbb az Isuzu kormánya mögé vágyik! Ezúttal is csak fizikai trükköket vetettek be, erről tanúskodik a két werkfilm.

Isuzu Gemini werkfilmek

Opel Kadett GSi
Az Isuzu reklámokból ismerős mutatványokat Opelekkel is megismételték. Nem csoda, ezt nem lehet megunni!

Peugeot 205 GTi
Gérard Pirès neve az első, 1998-as Taxi film stáblistájáról lehet ismerős. Nem véletlen, hogy a Peugeot-val forgatott akció-vígjáték kaszkadőr-koordinátora is Rémy Julienne volt, akivel a rendező már a francia márkának forgatott reklámfilmeken is együtt dolgozott.

Citroën Visa GTi (1988)
A Citroën sem maradhatott Rémy Julienne-féle reklámfilmek nélkül. Talán a leghíresebb a Visa GTi repülőgép-anyahajón játszódó sztorija. Kinek jutna eszébe ilyen reklámok láttán a távirányítóért nyúlni?