Genfben bővül ki a Dacia Stepway-család négytagúra azzal, hogy a Sandero, a Dokker és a Lodgy után már a Logan MCV is elérhető lesz a szabadidő-autós körítéssel. Mostantól tehát a kombi vásárlók is élvezhetik az 50 mm extra hasmagassággal járó előnyöket, illetve a karosszéria alsó részét borító fényezetlen fekete műanyag szoknya védelmét, az utastérben pedig egyedi díszekkel szembesülhetnek.

A másik genfi újdonsága a márkának az Outdoor nevű limitált széria megjelenése, amely az összes Stepway változathoz és a Duster szabadidő-autóhoz is kérhető lesz felár ellenében. Két exkluzív karosszériaszín is elérhető lesz ebben az esetben, a Fris Islande nevű szürke az összes változathoz kérhető, az Orange Ocre nevű narancsmetál szín csak a Sandero Stepway Outdoornál létezik. A külső megjelenést még 16 colos könnyűfém felnikkel dobják fel, modelltől függően eltérő dizájnnal.

Az utastérben egységes lesz az optikai tuning, narancs színű peremet kapnak a légbeömlők, az üléseket pedig bőr/szövet kárpittal borítják, amelyet narancs színű varsással és csővel tesznek különlegessé, no és persze ott az elmaradhatatlan logó is a fejtámlán. Extrák tekintetében a Media Nav Évolution fejegység, a tolatókamera, a légkondicionáló és a tempomat jelenti a plusz felszerelést az alapváltozathoz képest. Magyarországon a Stepway modellek összes motor/váltó kombinációjánál elérhető lesz az Outdoor csomag március elejétől, a felár még nem ismert.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!