Ha valaki eddig nem volt tisztában azzal, mi is hiányzik a Ford Mondeo-ból, annak itt egy kis segítség a jelenlegi harmadik generáció búcsúzó csúcs-felszereltségében, amely Titanium Luxury névre hallgat.

Európában elsőként ez a Ford kap bőrözött műszerfalat, az ülések teljes Windsor bőrkárpitozást kapnak, az orr-rész meg „gazdagabb kidolgozást”, jelentsen bármit is ez utóbbi. Valószínűleg az új hűtőrács-betétre gondolnak. Az Ice Stone és Ebony árnyalatokban megrendelhető üléskárpitok kontrasztos varrásokat kapnak, a műszerfalat/ajtókárpitokat Proteus Black díszlécek ékesítik, a váltókar körül Piano Black betét látható, a padlót és az ajtózsebek alját velúrszőnyeg borítja; a dombornyomott ‘Mondeo’ feliratú küszöbdíszlécek rozsdamentes acélból készülnek, s a kombi és ötajtós változatokhoz megfordítható csomagtérszőnyeg jár.

Csak 2,0 literes dízelmotorral lehet választani a fényűző Mondeót, igaz, rögtön 115, 140 és 164 lóerős teljesítménnyel is, a hatfokozatú, kézi kapcsolású váltónak nincs alternatívája a Titanium Luxury szint esetén.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!