Hagyományosan a FAW (First Automobie Works) alá tartozó Hongqi prémiummárka szállítja a kínai felsővezetés járműveit, a személyautók, reprezentációs limuzinok és egyterűek mellett már luxus autóbusszal is szolgálnak, februárban kezdik forgalmazni a Guoyue nevű buszt, amelyet csak megrendelésre készítenek – listaár nincs, hiszen egyedi kialakítást kap mindegyik példány.

A karosszéria hossza 7295 mm, szélessége 2090 mm, magassága 2785 mm, a tengelytávolság 3990 mm. Az utastér elrendezése 15+2 vagy 21+2 üléses lehet (a vezető és az elöl utazó saját ajtót kap, ők egy légtérben vannak az utasokkal, de oda nincs átjárásuk), az első utasülések előtt nagy méretű rögzített asztal található, nagy méretű hűtőláda is van az utastérben, e mögött helyezték el a tucatnyi esernyőt befogadni képes tartót.

A Hongqi Guoyue hajtásáról egy 3,0 literes V6-os biturbó benzinmotor gondoskodik, amelynek 292 LE/420 Nm a teljesítménye, a váltó 8 fokozatú automatikus. Elöl-hátul merevtengelyt használnak hagyományos acélrugókkal, kényelmes hangolást és különösen alapos hangszigetelést ígérnek. A végsebességet elektronika korlátozza 130 km/órában, mert ennyit bírnak a haszonjármű-abroncsok.