Mivel már nagyon nincs mit titkolni az új, Genfben debütáló Qoros márka GQ3 névre hallgató autóján, azt nem is annyira álcázták, mint inkább reklám célból Qoros feliratokkal rakták tele – a prototípust Sanghajban fényképeztek le.

Természetes megvilágításban is egész emészthető az autó megjelenése, nem tűnik olyan zömöknek, mint az első hivatalos fényképeken. Ott világít a LED-es nappali menetfény a fényszóró tetején, most először láthatjuk működés közben a hátsó lámpákat, amelyek tényleg egyedi megjelenést adnak az autónak.

Az utastérről is készült fénykép, és az alapján megállapíthatjuk, hogy fabetét nélkül – vagy talán épp azért – is jól néz ki a belső, kérdés, hogy a hatalmas érintőképernyő alapfelszerelés lesz-e. Mondjuk a kapcsolók kis száma miatt nehéz lenne nélküle elképzelni a Qoros GQ3 működtetését. Az autót kezdetben a Chery-től származó 1,6-os benzinmotorral kínálják majd, lesz szívó- és turbófeltöltős kivitel, 6 fokozatú kézi kapcsolású vagy dupla kuplungos váltó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!