Az olasz légierő rövid légi szállítást követően hidegen hagyta a Ferrari FF-eket. Később visszamennek értük Az olasz légierő rövid légi szállítást követően hidegen hagyta a Ferrari FF-eket. Később visszamennek értük

A Ferrari fennállásának első összkerékhajtású autója az új FF, ennek megfelelően olyan sajtóutat szerveztek, ahol az új hajtáslánc a legjobb arcát tudja mutatni az újságíróknak. Egy síparadicsomot választottak a bemutató helyszínéül, és még az se akadály, hogy nincsenek odavezető utak.

A Dolomitokban található Plan De Corones üdülőfaluba az olasz hadsereg segítségével juttatták el az autókat. Egy darab Chinook CH-47 és három darab Agusta 205 helikopter segítségével repítették a célállomásra az autókat, ami a tengerszint felett 2350 méteres magasságban található.

Autóval nem megközelíthető helyen tartja a Ferrari az FF menetpróbát Autóval nem megközelíthető helyen tartja a Ferrari az FF menetpróbát

Maguknak az újságíróknak meg kell majd elégedniük a síliftekkel, ők nem kapnak olyan kiemelt gondoskodást, mint az autók. Az exkluzív menetpróbára nagyjából 200 újságíró hivatalos, és nem, nem tudunk róla, hogy lenne közöttük magyar kolléga.