Kiseljovszk városában rögzítette egy fedélzeti kamera az alábbi szerencsés kimenetelű balesetet. Az út szélén parkoló autó vezetője azért szállt ki autójából, mert valamit ellenőrizni akart. Valószínűleg a havas felületen járható vizes nyomhoz nagyon közel álló gyalogos miatt lép rá a fékre az előttünk haladó autó vezetője, majd ezzel el is veszti uralmát autója fölött. A megpördülő kocsi aztán oldalba kapja az autója mellett álló embert, és ledönti azt a lábáról, míg a pörgő kocsi a szemközti padkának csapódva megáll.

Hihetetlen, de az autó által telibe talált ember apróbb zúzódásokkal, tehát komolyabb sérülés nélkül megúszta a dolgot. A videó láttán jobb, ha mindenki megfogadja: nem áll meg rögtön az út szélén ellenőrizni az autót, hanem mindenképpen keresünk egy biztonságos parkolót. Télen ugyanis olyan veszélyes leselkednek ránk, amire nem tudunk felkészülni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!