Még van egy kis idő a New Yorki Autószalonra időzített hivatalos leleplezésig, de itt vannak az első álcázatlan képek az új Range Rover Sport-ról. Nincs semmi meglepetés, az eddiginek megfelelően könnyen keverhető az újdonság a Range Rover testvérmodellel.

Például a hűtőrács csak kettős, és nem hármas vízszintes osztást kapott, a bumeráng alakú hátsó lámpák függőleges része jóval kurtább a nagy testvérénél. Leginkább még elölről mutat egyedi vonásokat az autó, hiszen onnan nézve a Range Rover és az Evoque keverékének látszik a középső modellsorozat.

Műszakilag nem számíthatunk nagy meglepetésekre, hiszen ezúttal is a Range Rover motorjait kapja a Sport, bár egyes hírek szerint a 2,2 literes, biturbó négyhengeres dízel is választható lesz hozzá. Hivatalosan egyelőre annyit árultak el, hogy az eddigi legdinamikusabb autója lesz a márkának. A képek egyébként egy, autófóliázással foglalkozó cégtől származnak. A jövőben valószínűleg már nem nagyon kapnak majd megrendelést a Jaguar-Land Rover cégektől… 

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!