Itt vannak az első, álcázatlan kémfotók az Opel Adamról, amelyek minősége sajnos nem a legjobb. Tereptárgyak és a nagy távolság akadályozta meg a jobb minőségű fényképek elkészültét, de a hivatalos információknál azért többet mutatnak ezek, a spanyolországi Vitoria város közelében lévő Parque Tecnológico de MiÑano területén készült felvételek.

Látszik a kétszínű fényezés, amely minden bizonnyal extra lesz, és egy városi autónál kifejezetten praktikus tud lenni a FlexFix kerékpártartó, ami szintén a feláras tételek között lesz megtalálható. A műszerfalon ismerős formákat találunk mindenfelé, de egy kicsit azét átrendezték a dolgokat, és új kormánykereket is készítenek a csöppségnek.

A 3,7 méternél rövidebb karosszéria biztosan nem lesz nagyvonalú a hátsó utasok tekintetében, de hát ugyanez elmondható az ellenfelekről is: Fiat 500, Mini, Audi A1. Már az új fejlesztésű 3- és 4 hengeres erőforrások kerülnek majd az Opel Adam motorterébe, a fejlesztés elején még pedzegetett akkumulátoros-elektromos változatból a magas költségek miatt semmi nem lesz.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!