swift1

Manapság már nem csodálkozunk azon, hogy cserélhető a slusszkulcsot helyettesítő jeladó háza, vagy hogy matrica-dekorációval vagy színes csomagokkal lehet feldobni egy autó megjelenését, de a Suzukinál ez a Swift az első ennyire személyre szabható megjelenésű modell.
swift2
Rögtön a gyári formatervezők levették a gondot a tuningipar válláról, hiszen a fényszórót takaró szemöldököt, a hátsó lökhárító mélyedésébe illeszkedő diffúzor-betétet is készítettek (kicsit és nagyot is lehet kérni) a méhsejt-mintás rácsok mellé. Akinek nem a sportosság, hanem a csillogás a fontos, az rendelhet krómos díszléceket is a karosszériára. A gyári 16 colos könnyűfém felniket matricával színezett küllőkkel lehet feldobni.
swift3
A belső tér tuningnál is találunk olyan elemet, amely valójában a külvilágnak szól: a belső tükör házának hátsó részét lehet karbonból vagy sportos megjelenéssel ellátni. A beltér színes csomagjai is a tartozékok között vannak, a pirosnál rögtön bőr üléskárpitot is kap az ember, a fehérnél csak a műszerfalon jelenik meg a kiemelt szín.
swift4
Igazi különlegesség, hogy a kocsi sarkán elhelyezett négy érzékelővel működő parkolóradar mellé lehet kérni a Swift első lökhárítóiból előbújó pálcákat is, amelyek segítségével a vezetőülésből is lehet látni, hol van az autó sarka; legutóbb ilyet a W140-es Bálna Mercinél használtak a csomagtartónál, ahonnan a széria parkolóradar megjelenésével az első modellfrissítésnél tűnt el ez a segítség.

swift5

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!