A Balaton-átúszás egyik támogatója volt a Suzuki, aki a sátra elé kiállította a hivatalosan még be sem mutatott SX4 S-Cross felfrissített változatát, így az éles szeműek már kiszúrhatták maguknak az ázsiai-stílusban átalakított orrot – európai szemnek nem feltétlenül szép az összhatás, de mindenképpen feltűnő jelenségről van szó.

Fotó: Suzuki Ház, Suzuki Fotó: Suzuki Ház, Suzuki

A fényképek a Suzuki Ház facebook oldaláról származnak, szerkesztőségünk helyszínen jelen lévő tagjánál nem volt se fényképezőgép, se okostelefon, így ő csak szemtanúként számolt be az autóról, amelyet csak most tudunk megmutatni. Megnövelték a fényszóró méretét, a hűtőrács döbbenetesen nagy lett, amelyet csak kihangsúlyoznak a függőlegesen álló pálcák – mintha az új kínai-német Borgwardok hűtőrácsát irigyelték volna meg a japánok.

A kiállított autó motortérben az 1,4 literes benzines turbómotor rejtőzött, ez eddig nálunk csak a Vitarában volt elérhető, a többi motor várhatóan változatlanul folytatja. Nem aprózták el a típus átalakítását, igaz, eddig se a szépsége miatt vették – egyszerűen nem tud elég Vitarát gyártani az esztergomi gyár, így sok kereskedő az akár hat hónap várakozási idő helyett az S-Cross felé tereli a vásárlókat, amelyet készletről tudnak adni.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!