Május elején mutattunk egy videót arról, hogy egy Monte Carló-i szálloda parkolófiúja összetör egy Lamborghini Aventadort, most pedig arról van felvételünk, ahogy Indiában semmisít meg egy parkolófiú egy Gallardo Spydert.

A Delhiben található LeMeridien szállodában visszatérő vendég volt az autó – amely egy mumbai üzletember tulajdonában van, de a kérdéses napon unokatestvére használta azt -, többször is gond nélkül igénybe vették már vele a hotel parkolószolgáltatását. Most azonban egy, az autók parkolásában már 10 éves tapasztalattal rendelkező alkalmazott azonban nagyon elnézett valamit, hiszen padlógázzal száguld végig az autókkal-emberekkel teli előtéren, és a szökőkút pereme állítja csak meg. Csoda, hogy a sofőrön kívül senki más nem sérült meg – őt fejsérüléssel szállították kórházba, de rövid kezelést követően még aznap hazaengedték -, az autóban 20 millió rúpia (75,7 millió Ft) kár keletkezett. Itt érdemes megjegyezni, hogy a luxusadó miatt az európainak nagyjából duplájába kerül egy-egy szuperautó Indiában. A parkolófiút alkalmazó LeMeridien szálloda egyébként elzárkózott a kártérítés fizetésétől, az autó tulajdonosának azt mondta, tegyen rendőrségi feljelentést.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!