Rögtön az egész üldözést kiváltó esetel indul a felvétel, a kamerás autó épp egy erős balkanyarnál tart, amikor a belső sávban megérkezik nagy tempóval a Chevrolet Cruze, amelynek sofőrje aztán megpördül – a kontrollálatlanul csúszó autó elől meg épp csak félre tud ugrani az épp igazoltató rendőr.

Eddig még lehetne balesetről beszélni, de a Cruze sofőrje ekkor rükvercet kapcsol, és menekóülni kezd az autója felé szaladó rendőr elől. Ezt látva a szemből érkező teherautó sofőrje megpróbálja megállítani, de a chevys azzal a lendülettel beletolat, majd látni, ahogy a padkára felugratás közben durrdefektet kap a bal első kerék. Ekkor egy pillanatra szem elől vesztjük az autót, eközben a rendőr beszáll a kamerás autóba, és együtt eredünk a menekülő kocsi után. Hiába riadóztatja egy kereszteződéssel odébb álló társait a rendőr, azok is gyalog vannak, nem tudják megállítani a menekülő autót – akit egyébként azért érünk utol olyan gyorsan, mert a lámpánál a szabad jelzésre vár. Nem sokkal a kanyart követően aztán kiszakad a helyéről a korábban megsérült bal első futómű, emberünk is feladja a küzdelmet. A hírek szerint a közúti rendőrségnél tiszti rangban szolgáló elkövető nem volt ittas az eset idején, nem tudni, miért kezdett menekülni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!