Dél-Koreában fejlesztették ki a Hyundai legújabb tanulmányát, amely egy, a Tucsonnál egy számmal kisebb méretű szabadidő-autó. Az Új Delhi Autószalonon leplezték le a Carlino elnevezésű járművet, hiszen az indiai várható az egyik legnagyobb piacnak.

A kevesebb, mint 4 méteres teljes hossz azt jelenti, hogy kedvező adózási kategóriába esik, de ezt a tényt jól leplezi a szögletes vonalvezetés, amely a tényleges méreteinél nagyobbnak láttatja. Egyébként már ez a 4 méter is felfújt autót jelent, hiszen a lemezek alatt az i20-as kisautó padlólemeze és technikája rejtőzik.

A belső térről nem közölt képeket a Hyundai, de azt írják, hogy a legmodernebb divatot követi a megjelenés, és úgy alkalmazkodik a villámgyorsan változó kütyük világához, hogy a fejegység egyszerűen, azaz szerelés nélkül cserélhető, így az igényeknek és pénztárcának megfelelően egyszerű rádió vagy akár navigációs rendszer is lehet a műszerfalon, és ezen később is lehet változtatni. A hírek szerint jövő ilyenkor várható a Hyundai Carlito szériaváltozatának bemutatkozása, arról nincs információ, hogy a Tucson alá pozicionált autó európai forgalmazását tervezik-e.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!