Habár a Wales Rali idén elmaradt, a Toyota nem szakította meg a hagyományt, és ismét helybeli iskolásokkal terveztette meg versenyautójának megjelenését. A győztes pályamunka a pandémia elleni küzdelem névtelen hőseit köszönti. A Toyota nagy-britanniai forgalmazója, a Wales Rali szervezői, valamint a walesi műszaki oktatási program ezért először 2018-ban írta ki azt a pályázatot, amelynek keretében a Wales Ralin induló, hivatalos Toyota ralicsapat autójának festését (pontosabban fóliázását) tervezhették meg középiskolások. A verseny első és második évében ez egyaránt hatalmas sikernek bizonyult. A nyertes pályaművek mindkét alkalommal a walesi zászlón megjelenő vörös sárkány, Y Ddraig Goch motívumát dolgozták fel. A mitikus állatot a IX. században említik először a walesi krónikák, mint hőst, amely megmentette a nemzetet a betolakodó hódítóktól.

Noha az idei évben a Wales Rali elmaradt, a pályázat hagyományát nem szakították meg a szervezők. A győztes ezúttal is az országot védelmező, rettenthetetlen erőt jelenítette meg munkáján, ám 2020-re aktualizálva: szász seregek helyett ma a Covid-19 fenyegeti Walest és a Földet, az ország védelméről pedig szakemberek tízezrei gondoskodnak: egészségügyi dolgozók, rendőrök, építőmunkások, pedagógusok és kereskedők, akik saját egészségüket is kockáztatva biztosítják a társadalom zökkenőmentes működését. Őket ábrázolta egy-egy stilizált vonalrajzzal a 16 éves Alice Goodliffe nyertes pályamunkája, amely ezúttal nem versenyautón, hanem a Toyota legsportosabb utcai modelljén, a háromajtós GR Yaris városi sportmodellen kelt életre.

„A védekezés jelképe és legfontosabb eszköze a maszk, ezért az autó is kék kórházi maszkot öltött, a visszapillantó tükrökre hurkolt pánttal. A névtelen hősök hátterében Wales másik nemzeti jelképe, a sárga nárcisz (Cenhinen Bedr) virágzik, a tetőlemezt pedig a reményt szimbolizáló szivárvány borítja” – árulta el a cardiffi gimnazista az autó ünnepélyes bemutatásakor. Külön meglepetésként a Toyota Alice iskolája előtt rántotta le a leplet a színpompás Yarisról, így a lány barátai és osztálytársai testközelből csodálhatták meg a nagy művet.