patriot2

Eredetileg még hatalmas tankok is kerültek fólia-dekorációval a Patriot oldalára, de a sorozatgyártású World of Tanks limitált szériából aztán kimaradt ez a látványos rész. Kívülről mindössze a csomagtérajtón elhelyezett felirat és logó árulkodik arról, hogy igazán különleges autó halad előttünk.
patriot5
Az utastérben rögtön szembeötlik az új bőrkárpit, amelynél az ülések és a kormánykerék középső részét különleges varrással feldobott konyak színű bőrrel vonták be, a napellenzőket fekete bőr borítja. A fullextrás változat jelenti az alapot, azaz mindegyikben ott a 7 colos érintőképernyős fejegység, ahol indításakor a játék logója és neve jelenik meg.
patriot4
Nem nyúltak a 2,7 literes, 135 lóerős benzinmotorhoz és a kapcsolható összkerékhajtáshoz, a gyárilag rendelhető legnagyobb, 18 colos könnyűfém felniket kapja a fekete vagy sötétszürke színben készülő karosszéria. A limitált széria legkülönlegesebb extrája, hogy a vásárló 180 napig ingyen játszat az egyébként térítéses online játékkal.

patriot3

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!