Minimum megkérdőjelezhető a dél-afrikai iskolarendszer értelme azok után, hogy nem rúgták ki az állásából azt a tanítónőt, aki 31 tanítványát Renault Clio kisautójával vitte el egy kirándulásra egy bevásárlóközpontba.

A rendőrséget egy, a parkolóban a gyermekek beszállítását figyelő vásárló riadóztatta, miután látta, hogyan zsúfolja be a gyerekeket autójába a tanárnő, Melanie Minnie. Hatan a csomagtartóban, hárman a jobb első ülésen, tízen meg a hátsó ülésen utaztak – és még ott volt az autót vezető tanárnő is, azaz összesen 20-as voltak a kisautóban.

Egyébként csak a második körnél kapcsolták le az igen felelőtlen hölgyet, aki korábban 12 gyermeket már visszafuvarozott az iskolába. A rendőrség 35 ezer forintnak megfelelő randra büntette a tanárnőt, és persze nem engedte továbbhajtani. A hölgy azt mondta, a jövőben nem szervez több ilyen kirándulást – ezek szerint már volt előzménye a dolognak? És egy ilyen felelőtlen nőre bíznak 31 gyermeket…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!