Advertisement

2022. évtől a független szervizek részére elérhető alkatrész kínálat kiegészült a személygépkocsik számára készült pótalkatrészek újabb választékával: a Mercedes-Benz StarParts termékcsaláddal. Ez a legújabb kategória, kifejezetten az öt évnél idősebb, valamint a már nem gyártott modellekhez kínál pótalkatrészeket.

StarParts

Mit jelent pontosan a Mercedes-Benz StarParts?
A Mercedes-Benz StarParts tartalékalkatrészeket kínál öt évnél idősebb és általában alacsonyabb piaci áron elérhető Mercedes-Benz személyautók szervizeléséhez. Alkatrészválasztékunk olyan vásárlóknak szól, akik A, B, C, E, E Coupé, M/GLE, R, S, valamint a GL, GLA, GLK, GLE Coupé, CL, CLA, CLK, CLA, CLK, CLS, SL, SLK modellsorozatokkal rendelkeznek. A következő alkatrész-kategóriákat tartalmazza: féktárcsák és fékbetétek, olaj-, levegő- és üzemanyagszűrők, valamint sebességváltó-olajszűrők, gyújtó- és izzítógyertyák, akkumulátorok és ablaktörlő lapátok.
A Mercedes-Benz StarParts akár 25%-kal kedvezőbb, mint az eredeti Mercedes-Benz alkatrészek. Ezt az alacsonyabb árat alternatív anyagok felhasználásával, a kiegészítő funkciók csökkentésével (pl. az ablaktörlő lapátok kopásérzékelőjének eltávolításával), valamint egyes változatok szabványosításával valósítottuk meg, amely lehetővé teszi a nagyobb gyártási volumen elérését. Ennek ellenére valamennyi pótalkatrészünk megfelel a már ügyfeleink számára megszokott legmagasabb minőségi követelményeknek. A Mercedes-Benz StarParts alkatrészeket a hivatalos szervizközpontok forgalmazzák, és a B2B Connect platformon (a WebParts alkalmazáson) keresztül rendelhetők meg.

A StarParts alkatrészekkel kiegészített műszaki dokumentáció

Az ügyfelek és a szervizek maximálisan megbízhatnak alkatrészeinkben. A Mercedes-Benz márka gyártási szakértelme egészen az autóipar történetének kezdetére nyúlik vissza. Emellett a StarParts alkatrészek a Mercedes-Benz szigorú minőségi és biztonsági előírásainak megfelelően kerülnek fejlesztésre és tesztelésre.

A Mercedes-Benz StarParts előnyei:
• Magas minőség kedvező áron.
• Ugyanazok a garanciális feltételek, mint az eredeti Mercedes-Benz alkatrészek esetén.
• Ugyanaz a rendelési rendszer és folyamat, mint az eredeti Mercedes-Benz alkatrészek esetén.
• Kifejezetten a kiválasztott modellcsaládokhoz lettek kifejlesztve, ami garantálja a magas funkcionalitást és a pontos illeszkedést.
• Megfelelnek a Mercedes-Benz szigorú minőségi és biztonsági előírásainak.
• Széles választék és elérhetőség (mintegy 200 egyedi alkatrész), a kínálatot folyamatosan bővítjük.

Az autógyártó által biztosított, költséghatékony alkatrészekkel helyettesíthetőek az eredetileg beszerelt alkatrészek, melyeket csillagos logóval jelölnek. Ez biztosítja, hogy a járművek piaci értéke megmaradjon.

Szeretne még többet tudni?
Forduljon hivatalos Mercedes-Benz partneréhez, és ellenőrizze a StarParts minőségét és árait. Megrendelheti a hivatalos szervizekben vagy a B2B Connect weboldalon keresztül a WebParts alkalmazás segítségével.

Jellegzetes StarParts csomagolás