Túlzás lenne modellfrissítésnek nevezni azt, ami a Chevrolet Orlando-val történt hazájában, Dél-Koreában, de azért érdemes felsorolni a változásokat, amelyekkel mi valószínűleg a Frankfurti Autószalonon fogunk megismerkedni – és nem sokkal később már a kereskedésekben is lesz az egyterű.

A megjelenést egy új, kék szín dobja fel, no meg a feláras, kétszínű 18 colos felnik, az egészet pedig a külső tükör házába épített LED-es oldalsó irányjelzők koronázzák meg. A parkolásnál segít, hogy az eddigi tolatóradar helyett (érzékelők csak hátul) immár parkolóradar (érzékelők elöl-hátul) van.

A biztonságot növeli a holttérfigyelő rendszer, a kényelmet az elérhető hátsó ülésfűtés. A műszerfal megjelenése is átalakul, búcsúzik a felhajtható előlappal rendelkező rádió, helyette a MyLink fejegység uralja a középkonzolt, a magasra helyezett kijelzőjével. Fontos változás még, hogy a változatlan formában készülő motorokhoz extraként rendelhető hatfokozatú automatikus váltókat újabb generációs darabokra cserélték.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!