Egy átlagos Bugatti tulajdonosnak 84 autója, 3 repülőgépe és 1 jachtja van, és a jövőben már egy kerékpárja is lehet, hiszen a manufaktúra jóváhagyásával elkészült a német PG által készített Bugatti városi kerékpár.

A PG cég irányította a fejlesztést, a formatervet a Bugatti készítette és a Kussmaul végzi majd a gyártást. Kevesebb mint 5 kg-os tömegével ezt ígérik a legkönnyebb városi kerékpárnak, amiben nagy szerepe van a karbon váz mellett annak, hogy a váltót kihagyták belőle. Apró szépséghiba még a dologban, hogy a hivatalosan városi kerékpárnak nevezett eszközt közutakon nem lehet használni.

Összesen 667 darab PG Bugatti kerékpár készül majd, az is megoldható lesz, hogy a meglévő autójához alakítja új kétkerekűjének megjelenését a vásárló, tehát a karbonváz színe megegyezik az autójáéval, illetve az ülést ugyanolyan bőr borítja, mint a kocsibelsőt. Ennyi már igazán belefér a 11,5 millió Ft-nak megfelelő vételárba.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!