Kirívóan csúnya országúti konfliktusról készült videó arat a YouTubeon. A sisakkamerával készített képsoron egy kisbusz húz el a kamerázó motoros mellett, és az anyósülésen ülő bemutat a kétkerekű gazdájának. Az utána iramodik, és visszamutat a kocsinak. Az autóból ásványvizes üveg repül a motoros felé. Erre a motoros megáll, felmarkol egy követ, és később, amikor húsz perces üldözés után utoléri a kisbuszt, elhúz mellette, és bezúzza a kővel sofőr ablakát.

A videót egy jon benjamin nevű felhasználó osztotta meg, és a képsor virálissá válása után egyből támadni is kezdték – teljesen jogosan, hiszen bármilyen csúnya is a konfliktus, egyszerűen nem fajulhat a másik testi épségének veszélyeztetésévé. A feltöltő erre védekező üzemmódra kapcsolt, és azt állította, nem ő van a képsoron – ehhez képest a profilképén egy férfi (feltehetőleg ő maga) ugyanolyannak tűnő piros motorral látható, mint amilyennel az ablakbezúzó hajtott. A csatornáján két további sisakkamerás videó is figyel, valószínűleg ugyanazzal a piros motorral.

Persze azt se felejtsük el, hogy a kisbusz anyósülésén ülő fő ugyanúgy sáros, hiszen ő is dobott, még ha csak egy műanyag palackot is.