A koronavírus okozta leállás idén a rendezvényeket sem kímélte, ez alól pedig az Automobil és Tuning Show (AMTS) sem volt kivétel. Hazánk legnagyobb szezonkezdő autó show-jának szervezői azonban megtalálták a módját, hogy a rajongók 2020-ban se maradjanak AMTS nélkül. A két ünnep között, december 29-én, az AMTS Online Edition égisze alatt minden korábbi és leendő látogató egy egész napos élő műsor keretei között élheti át újra az AMTS-életérzést, az autó show Youtube csatornáján.
A reggel 10 órától kezdődő műsor keresztülvezeti a nézőket a rendezvény tematikus kiállításain és versenyein, élő stúdióbeszélgetések, exkluzív autóbemutatók továbbá számos hazai és nemzetközi hírességgel készített interjú kíséretében. Az online műsor együttműködő partnere hazánk egyik legnépszerűbb videós csapata, a Speedzone, műsorvezetőként pedig Vályi István kalauzol végig minket az AMTS világán.

Kisorsolásra kerül a Porsche Boxster S!
Ahogyan a szervezők már szeptemberben megígérték, az AMTS idei nyereményautója – egy gyönyörűen átépített Porsche Boxster S roadster – is kisorsolásra kerül az online show keretei között. A mindenki által talán legjobban várt program délután 16:25-től veszi kezdetét élőben, közjegyző jelenlétében. A nyereményjátékon mindenki részt vehet, aki nem váltotta vissza idei belépőjét, vagy december 28-án éjfélig vált jegyet a 2021-es AMTS-re. A sorsolásra regisztrálni a jegyekkel, az erre kialakított online felületen lehetséges.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit a monitorok és kijelzők elé december 29-én, valamint természetesen a jövő évi Automobil és Tuning Show-n, 2021. március 26-28. között a Hungexpón.
További infók: http://www.amts.hu/onlineedition