Korábban már közöltünk kémfotót a Fiat új kompakt egyterűjéről, amelyet mifelénk Fiat márkanéven, Észak-Amerikában Chryslerként fognak forgalmazni, és a hírek szerint lesz belőle gy globális változat is a Jeep márka kínálatában.

A Fiat, Chrysler és Jeep változat biztos. Lehet, hogy lesz Alfa Romeóként is a Fiat kompakt egyterű? A Fiat, Chrysler és Jeep változat biztos. Lehet, hogy lesz Alfa Romeóként is a Fiat kompakt egyterű?

Továbbra is a Fiorino hosszában megtoldott karosszériáját viselik a prototípusok, amelyeket azonban már nem Svédországban, hanem Spanyolországban tesztelnek. A legkülönlegesebb része az autóknak az Alfa Romeo kormánykerék. Az öt- és hétüléses változatban egyaránt készülő autó legelső változata 2012. második felében mutatkozhat be, a forgalmazás leghamarabb 2013-ban indul majd meg, és folyamatosan jönnek majd az egyre újabb márkához tartozó modellek. Ez egyébként az Esztergomban gyártott Fiat Sedici (Suzuki SX4) végét is jelenti majd.

Megnyújtott Fiorino karosszériát visel a prototípus Megnyújtott Fiorino karosszériát visel a prototípus

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!