A profik számára kiírt Olasz Bajnokság – Torfeo Pirelli sorozatban a Warm Up versenyzője, Andrea Gilardi kitűnő edzéseredményekkel a negyedik rajtkockából vághatott neki a futamnak. A jó kezdetnek egy, a versenyző önhibáján kívüli esemény vetett véget, amikor Gilardi autója megcsúszott az előtte lévő, sérült versenyző Ferrarijából a pályára került olajon és hűtőfolyadékon, aminek következtében kivágódott a pályáról, és ezzel a verseny feladására kényszerült.

A Európai Bajnokság – Coppa Shell futamon Jánosi Sándor már az edzéseken ígéretes, egyre javuló időket futva első versenyén a negyedik rajtkockából indulhatott, és bár autója megsérült, melynek következtében a futam nagyobbik részében fékproblémákkal küzdött, végül a 8 pontot érő 9. helyen futott a célba. Jánosi jó formáját mutatja, hogy a második versenyen ezt a teljesítményét sikerült megismételnie, összesen tehát 16 pontot gyűjtött, ami kitűnő idénykezdetnek tekinthető.

A csapat újoncai, az olasz Diego Roda és Válint Tibor számára a monzai napok a tapasztalatszerzés jegyében teltek. Válint ugyan a pénteki szabadedzés eredményei alapján még a középmezőnynek számító 12. helyről indulhatott a szombati első időmérő edzésen, egy baleset következtében a vasárnapi versenyen már csak a 23. helyen kezdhetett. A versenyt végül mindketten a mezőny második felében zárták.