Ott a LED-es nappali menetfény a fényszórók belső sarkában Ott a LED-es nappali menetfény a fényszórók belső sarkában

Amikor a Chrysler konszern állami támogatásért kilincselt az USA kongresszusánál, egy prezentációban már megmutatta a törvényhozóknak – és a nagyvilágnak is -a 2011-es Chrysler 300-ast. A számítógépes grafikából Detroitban lesz valóság, de az első fényképek már most megjelentek az újdonságról.

Csak a külső-belső borítást cserélték le a meglévő alapokon, azaz továbbra is egy levetett Mercedes padlólemezre épül a Chrysler 300. Megjelenését azonban az aktuális divatnak megfelelően módosították, sokkal finomabb részletek jellemzik az autót, amely immár sokkal közelebb áll az európai ízléshez, még a LED-es nappali menetfény is ott van a fényszóróban.

Jobb minőségre számíthatnk az utastérben is. Végre Jobb minőségre számíthatnk az utastérben is. Végre

Mivel még csak néhány fénykép szivárgott ki az újdonságról, a műszaki változásokról nincs információ, csak az vehető biztosnak, hogy a kínálat alján az új, 3,6 literes, 292 lóerős V6-os lesz megtalálható, a csúcsot az immár 6,4 literes V8-as által mozgatott SRT8 jelenti majd. Az 5,7 literes HEMI V8-as teljesítménye nő, a dízel sorsáról-származásáról semmi nem ismert.

A padlólemez maradt, a forma sokat változott. Előnyére A padlólemez maradt, a forma sokat változott. Előnyére