A dél-koreai Kia is az elektromos jövőt tanulmányozza, azonban a Genfi Autószalonon bemutatott Imagine by Kia elnevezésű autóra nem hajlandó rámondani, hogy magas építésű szedánról van szó, helyette kategóriák között mozgó járműről beszél. Még arcot is rajzoltak a különleges alkotásnak, a csíkszerű LED-es fényszórók körül szemhéjakként helyezkedik el a menetfény.

Szokás szerint hatalmas, 22 colos felnik feszülnek a kerékjáratokban, a karosszéria különleges csillogását a hat réteg, kézzel felvitt festékréteg adja. Igazán a belső térben hagyták szabadon szárnyalni a fantáziájukat a formatervezők, az egymással szembe nyíló ajtókon át hozzáférhető utastérben a letisztult formák nyugalmát a műszerfalon felsorakoztatott nem kevesebb, mint 21 darab monitort töri meg. Nézzen ki bármilyen jól ez a hullám, a sorozatgyártásban nem találkozunk vele, hiszen csak a mai kijelző-áradatot akarták a végletekig fokozni az alkotók, és egyben üzennek az egymásra licitáló startupoknak, hogy a hagyományos autógyártóknak is van vér a pucájában.

Annyit lehet tudni a műszaki alapról, hogy egy elektromos autó építőkészletet használtak fel az Imagine by Kia megalkotásához, de ezen felül semmi információt nem közöltek az autó tudásáról, és azt se árulták el, mikor találkozhatunk sorozatgyártásban ezzel az alappal.