Novemberben, a Los Angelesi Autószalonon debütál majd várhatóan az új generációs CLS, amely 2018 tavaszán kerül a kereskedésekbe – egyelőre nem lesz Shooting Brake változata. Ezzel egy időben érkezik meg az új kompakt modellek első képviselője, a lépcsős hátú A osztály, amelynek ősztől a nyújtott tengelytávolságú változata is elérhető lesz – Kínában, ahol az ilyen autóknak nagy a keletje. A tavaszi újdonságok közé tartozik még a frissített C-osztály, a teljesen új fejlesztésű, de az eddigire megszólalásig hasonlító G-osztály is.

A holtszezonnak számító nyáron kerül a kereskedésekbe a Sprinter kisteherautó új generációja, az őszi újdonságok sorát gyarapítja majd a márka első tüzelőanyagcellás autója, a GLC F-Cell. A GLC-ből egyébként szintén ekkor jelenik meg a nyújtott változat – Kína számára. Európában és világszerte nagy durranás lesz majd a négyajtós Mercedes-AMG kupé, amely a CLS-től eltérő megjelenéssel rendelkezik, és itt debütál majd az AMG első plug-in hibrid hajtáslánca.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!