Kínában nem árulják a Bugatti Chiront a túlságosan magas károsanyag-kibocsájtás miatt, úgyhogy az LSEV kategóriába tartozó kis sebességű elektromos autókat gyártó Shandong Qilu Fengde nevű gyár ráugrott a kínálkozó lehetőségre, és elkészítette a szuperautó meglehetősen siralmas elektromos változatát. Nem spórolták el a kétszínű fényezést, a részletek is meggyőzőek, még ha sehogy se áll össze a kép, mert az arányokat nagyon eltorzították. A P8 névre hallgató elektromos autó hossza 4,1 méter, szélessége 1,8 méter, magassága 1,43 méter – a Bugatti Chiron 4,54 méter hosszú, 2,04 méter széles és 1,21 méter lapos.

Mielőtt még valaki nagyon megszólná a kínai másolatot, érdemes tisztában lenni a költségekkel. A Shandong Qilu Fengde P8-as ára 31 999 jüan, azaz 1,33 millió Ft, míg a Bugatti Chiron – amelyet hivatalosan nem lehet megvenni – a büntető- és luxusadók miatt 2,37 milliárd Ft-nyi jüanba kerülne, azaz egy eredeti Bugatti árából 1782 darab (!) másolatra telne. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a P8-ast egy 3,35 lóerős villanymotor hajtja, a végsebesség az LSEV kategóriának megfelelően 50 km/h, de állítólag könnyen eltávolítható a limit, és akkor akár 65 km/h-t is el tud érni – sík úton.

Az ismeretlen kapacitású, 72V-os feszültségű ólom-akkumulátorral 150 km az elérhető hatótávolság, a töltési idő normál 220V-os konnektorról 10 óra. Egyébként a Shandong Qilu Fengde nem csak a Bugatti Chiront másolja, ugyanezen technikával Audi R8 és Lamborghini Gallardo másolatot is kínál.