Nem lesznek majd boldogok az új Chevrolet Corvette Stingray Premiere Edition vásárlói, hiszen hiába fizetnek extra dollár-ezreket az elsőségért, mégse ők ülhetnek először az új sportkocsi volánja mögé. A Fisher Price piacra dobta a Power Wheels 2014 Chevrolet Corvette Stingray elnevezésű autót.

Persze ezt leginkább 2-6 éves kisgyermekek fogják majd vezetni, de aki elég hajlékony, megpróbálkozhat azzal, hogy a 132 centi hosszú, 67,3 centi széles kabrió volánja mögé ül. Krómozott felnik, az eredetire megszólalásig hasonlító fényszórók teszik teljessé a képet.

Természetesen hátsókerékhajtású az autó, a gyorsulás észveszejtő, hiszen 4 másodperc alatt éri el végsebességét a Power Wheels Corvette – igaz, 10 km/órás tempóról beszélünk. Hatótávolságot nem adtak meg, csak azt árulták el, 12 V-os akkumulátor tárolja a haladáshoz szükséges energiát. Nem csak kisebb, lényegesen olcsóbb is a valódinál az elektromos Corvette, 274,99 dollárért lehet megvásárolni – szeptemberben indul a forgalmazás.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!