Március 13-án délben kezdték el fogadni a megrendeléseket a Jack Daniel’s Indian Chieftain motorkerékpárokra, és 10 perc alatt elkelt az összes, 34 999 dollárba kerülő (+ esetenként szállítási költség, hiszen az USA-n kívül Kanadában és Európában is lehetett jelentkezni) motorkerékpár.

A Klock Werks Kustom Cycles nevű műhely készíti a gépeket, amelyeknél csak a megjelenést alakítják át, az 1811 köbcentis V2-es blokkot változatlanul hagyják. Fehér-fekete a fényezés, ezen kívül több helyen is megjelenik az „Old No. 7” logó, a tankon lévő panelre festik rá a sorszámot, a kormányon pedig a Montana Silversmiths nevű manufaktúra által készített ezüst panel található. Egy 200 wattos hangrendszer is van a fedélzeten, ahogy az elektromos állítású szélvédő és az Indian Ride Command nevű navigáció.

A Jack Daniel’s Indian Chieftain legkülönlegesebb része azonban nem a motorkerékpáron található, hanem tartozékként mellékelik. A whiskey gyártás során elhasznált hordók fájából kézi munkával készítenek egy USA zászlót, amelyen a vásárló neve, a motorkerékpár sorszáma és alvázszáma is olvasható. Mindkét érdekelt cég felhívja arra a figyelmet, hogy ittasan ne motorozzanak az emberek, beleértve a vásárlóikat is.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!