A dinamikusan fejlődő Škoda márkakereskedői hálózat újabb állomásaként nyílt meg az 52. Škoda márkakereskedés Óbudán. Az EU rendtartás életbe lépése óta a teljeskörű szolgáltatást nyújtó márkakereskedések száma további 10 márkaszervizzel bővült.

A Škoda Magyarországon az első negyedévben több mint 9%-os piacrészesedést mondhat magáénak, ez év végéig 18 ezer gépkocsi értékesítését tervezi a márka.

A most megnyílt Danubius Autóház Škoda márkakereskedés területe megközelítőleg 2500 négyzetméter, melyből a szerviz 350, a bemutatóterem 400 négyzetméternyi helyet foglal el. A belső térben 10 darab bemutató autó fér el, a márkakereskedés 12 parkolóhellyel várja ügyfeleit. Az idei terv szerint 320 Škodát fognak értékesíteni a márkakereskedésben.

“Nem véletlen, hogy cégünk választása a Škoda márkára esett és meggyőződésem, hogy a Danubius Autóház Škoda márkakereskedés hamar sikereket könyvelhet el. A most debütáló Škoda Octavia Combit alighanem sokan keresik majd a márkakereskedésben” – jelentette ki Ormos István, a cég vezérigazgatója.