A teljes tartalomjegyzék itt olvasható! Klikk!

Extra
Észak-Amerika Nemzetközi Autókiállítás, Detroit (1. rész) (10)
Korábbi lapszámainkban már ízelítőt adtunk a tengerentúli autószalon újdonságaiból, most jöjjön a helyszíni szemle első felvonása. Kiállítási körkép és autóipari kórkép a kontrasztok jegyében.

Tuning
Fiat Punto
Az átépítési őrület nem ismeri és nem tiszteli a kategóriák határait, városi kisautókra ugyanúgy „felszalad” néhány dekorációs és teljesítménynövelő millió, mint a kompakt vagy középkategóriás tuningalanyokra.

Menetpróba
Subaru Legacy és Outback Boxer Diesel
Az emblematikus márka autóinak értékesítési szaporulatát idáig – vélhetően – nagyban korlátozta a dízelmotor hiánya. Most vége a szűk esztendőknek, a japánok ugyanis bemutatták első gázolajos boxermotorjukat, amely nem mellesleg a 2,0 literes kategória legkönnyebb példánya.

Bemutató
Honda Transalp XL 700V
A nagy népszerűségnek örvendő túraenduró ősmodelljét 22 évvel ezelőtt mutatták be a nagyérdeműnek, a típus azóta hű maradt a V2-es blokkrecepthez. Az űrtartalom és a teljesítmény időközben persze nőtt, ahogyan a szegmens gépeivel szemben támasztott követelmények is.

Sport
Rali-világbajnokság: Monte-Carlo
A Dakar Rali törlése miatt meglehetősen soványka január végén minden eddiginél üdítőbben hatott, hogy a ralis világelit a húrok közé csapott. Loeb persze folytatta győzelmi szériáját, s kellemes meglepetésre ezúttal a Subaru egységei sem a mezőny szürke harmadában nyűglődtek.