Scott Eastwood menő járgányokkal száguldozik a francia Riviéra fantasztikus tájain. Kapcsolj gyorsan, hajts még gyorsabban! A pörgős akciófilm július 6-tól a mozikban!

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy vártalan baki folytán a nyerő párost tetten érik.

A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt.

A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.

A film látványos jeleneteiben a klasszikus autók nagyon fontos szerepet kapnak, látható lesz többek között egy 1937-es Bugatti 57SC Atlantic, egy Alfa Romeo 158-as, egy ’64-es Shelby Cobra, egy Austin-Healey, egy BMW 327-es, egy Jaguar XK120-as, egy Porsche 356-os, és egy ’67-es Mustang is.

Bemutató dátuma: 2017. július 6.
(Forgalmazó: Freeman Film)