Ez is magyarázza, hogy az új-zélandi All Blacks rögbicsapat szponzorálása az év eleje óta a vállalat kommunikációs stratégiájának szerves részét képezi: a csapatot az Iveco az elkövetkező négy évben globális szinten támogatja. Miért döntött úgy az Iveco, hogy minden idők legjobb rögbicsapatának hivatalos globális szponzorává válik? Azért, mert a csapatnak ahhoz, hogy meccsei 75%-át megnyerje, olyan értékeket kell képviselnie és fenntartania, amelyek a puszta túlélés alapját jelentik egy olyan alapot, amelyre az All Blacks lenyűgöző sikereit építi.
Az új Stralis is ezeket az értékeket mondhatja magáénak:

Csapatszellem: Az Iveco együttműködik ügyfeleivel a jármű teljes élettartamán keresztül, hiszen az ügyfelet a termékfejlesztés során már a tervezés fázisában bevonják a 2500 tapasztalt tervezőmérnök valamint a 15 kutató- és fejlesztőközpont munkájába. A szakértő forgalmazók, a hitelmegoldások, a nap 24 órájában hívható telefonos ügyfélszolgálat, valamint hatékony és kiterjedt szervizhálózat mind az Iveco és az ügyfelek közötti együttműködést szolgálják

Megbízhatóság: A Stralis számára ez az ígéretek betartását jelenti: a termék megbízhatóságát, élettartamát és a magas biztonsági követelmények teljesítését minden helyzetben. Az EBS- és ESP-technológiákkal felszerelt tárcsafékrendszer bármilyen terhelés és útviszony esetén a lehető legkisebb féktávolságot biztosítja. A dekompressziós motorfék az Iveco Turbófék és az Intarder növeli a hajtáslánc működési élettartamát, és biztosítja a magas szállítási sebességek biztonságos elérését. A nagy nyomatéknak köszönhetően pedig (amely 1000-es fordulattól széles tartományban áll rendelkezésre) a motor ideális körülmények között működik, így megbízhatóbb és strapabíróbb.

Teljesítmény: A Stralis teljesítménye csak az ügyfélnek biztosított üzleti értékben fejezhető ki, ami a termelékenység növelését és az üzemeltetési költségek csökkentését jelenti. A Stralis értékei közé tartozik csekély fogyasztása, alacsony karbantartásigénye és rövid állásideje. A jó költséghatékonysági tényező garantált a több mint 500 változatnak és a választható alternatívák ezreinek köszönhetően, amelyek mindegyike egyszerűen alkalmazható az egyes megbízások követelményeinek teljesítéséhez. A 4×2, 6×2 és 6×4 hajtásképletű vontatók és fülkés teherautók, valamint a *nehéz fuvarfeladatok teljesítésére speciális járművek állnak rendelkezésre.

Elkötelezettség: A Stralis elkötelezettsége az ügyfelek üzletvitelének szem előtt tartását jelenti anélkül, hogy megfeledkeznénk annak a személynek a kényelméről és biztonságáról, aki ideje nagy részét a járműben tölti. Az Iveco elkötelezte magát amellett, hogy ügyfeleinek ergonomikus fülkéket, a lehető legjobb utazási körülményeket és ideális élményt nyújtson a jármű fedélzetén. Emellett a Stralis ügyfelei számára az egyedi tervezés szintén biztosított, mivel a vezető igényeinek figyelembe vétele azt is jelenti, hogy szemrevaló járművet kínálunk neki.

Erő: A Stralis számára az erőt a befecskendezőfúvókás, változó geometriájú turbofeltöltővel szerelt, 8-13 literes lökettérfogatú, 310-560 lóerő teljesítményű, 1300-2500 Nm nyomatékú legmodernebb Cursor Euro5 SCR motorok jelentik. A hatékony, környezetbarát motorok alapvető tulajdonsága a megbízhatóság, emellett teljesítményüket és nyomatékukat a teherszállítási sebességekre optimalizáltuk a minimális fogyasztás érdekében.

Minden Prágában kezdődik

Tehát mikor ismerkedhetnek meg az ügyfelek az új Stralisszal? Az Iveco két nagy Stralis-karavánt, mindkettőben 6-6 járművet öltöztetett az All Blacks mezébe. Az északi karaván indult el elsőként Prágából március 27-én, ahol jelen volt a vállalat felső vezetése, valamint a közép- és kelet-európai sajtó számos munkatársa. A déli karaván egy héttel később kezdi meg útját. Mindkét karaván összesen 13 országon halad majd át. Az utazás során az Iveco lehetőséget biztosít az új Stralis értékelésére, valamint a járművek kipróbálására az autópályán.

Karavánok

Északi karaván 03.27. – 04.17. Cseh Köztársaság, A karaván bemutatkozik a sajtónak, 6 helyi program az ügyfeleknek, nyílt napok, tesztvezetések, családi nap (Vysoké Mýto) 04.18. – 04.23. Litvánia, Ügyfélprogramok, tesztvezetések 04.24. – 04.30. Lettország, Vásár Rigában 05.01. – 05.06. Észtország, Programok az észt és finn ügyfeleknek, tesztvezetések 05.10. – 06.08. Lengyelország, Programok a lengyel és orosz ügyfeleknek, nyílt napok, tesztvezetések 06.09. – 06.25. Szlovákia, Vásár Nyitrán, ügyfélprogramok, nyílt napok, tesztvezetések, részvétel a “Truck country” találkozón (Piešany) Déli karaván 04.02. – 04.16. Románia, Programok az ügyfeleknek, tesztvezetések, nyílt napok 04.17. – 04.20. Bulgária, Programok az ügyfeleknek, tesztvezetések 04.21. – 05.03. Szerbia, Programok az ügyfeleknek, tesztvezetések 05.05. – 05.09. Bosznia-Hercegovina, Programok az ügyfeleknek, tesztvezetések 05.10. – 05.13. Horvátország, Programok az ügyfeleknek, tesztvezetések 05.14. – 05.20. Szlovénia, Programok az ügyfeleknek, tesztvezetések 06.04. – 06.08. Magyarország, Programok az ügyfeleknek, tesztvezetések

A karaván célja, hogy szó szerint közel hozza az új Stralist az ügyfelekhez, és hogy felkínálja nekik a személyes tesztvezetés lehetőségét. Mindez időkorlátok és hosszadalmas utazások nélkül történik ellentétben a legtöbb ilyen típusú eseménnyel , mivel a karaván az ügyfelek közvetlen közelében látogatható meg.