Az autófóliázás lényege az, hogy úgy kap új színt a karosszéria, hogy azt bármikor vissza lehet változtatni az eredetire. Nos, ennél a gyárilag kanárisárga Hummer H1-esnél ez már nem mondható el, a fóliázást végző vállalkozó ugyanis a peremeknél egyszerűen mattfekete sprével lefújta a lemezeket.

A hajlításoknál különösen nehéz úgy dolgozni, hogy ne látszódjon ki az eredeti szín, ezt oldotta meg egyszerűen a nem ismert fóliázó. A kérdéses Hummert egy kereskedés számította be egy másik  autóba, és azért döntöttek a mattfekete szín eltávolítása mellett, mert az már eléggé viharvert állapotban volt.

A fólia leszedése közben jött a meglepetés, az amatőr szintet is alulmúló munka. Mást nem tudnak csinálni, mint az autó teljes újrafényezése, hiszen az előző tulaj felhívta a figyelmüket arra, hogy az autó fóliázva van. Az, hogy a munka kritikán aluli színvonalú, meg benne volt a pakliban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!