Nem indult zökkenőmentesen a bulgár ERT futam a magyar kettős számára, akik az első gyorsaságikon nem találták a ritmust az új versenyautóval, a Renault Clio R3T-vel. Sajnos a pályák koszosabbak voltak, mint amire számítottak, és emellett a gumiválasztás sem sikerült tökéletesen, ezért az első két gyorsaságin a vártnál nagyobb hátrányba került a magyar páros. BZ azonban az első kör után fokozatosan átállította a vezetési stílusát az új körülményekhez, így az első nap végére már összeállt a tempó, jöttek a kiváló gyorsasági eredmények.

A második napon az idei év egyik legszebb, pokoli csatáját vívta a magyar páros, de a kiváló részeredmények mellett sajnos az abszolút hatodik helyezésen már nem sikerült javítani. Persze a négyszeres szorzójú futamon ez is egy kiváló eredmény, az év végi elszámolásnál fontosak lesznek az itt megszerzett pontok.

Bessenyey Zoli azonban ennél már egy kicsivel többre vágyik, ezért ennek tükrében a magyar páros a következő futamra kettőzött erővel készül. Az útirány sem változik, hiszen a HELL Racing Team párosa legközelebb is Bulgáriában indul versenyen, a szeptember első hétvégéjén megrendezésre kerülő Sliven Rally lesz az új kihívás.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!