A Chevrolet 2012-ben új projektekkel és szponzorálásokkal folytatja az SOS Gyermekfaluk támogatását. Meglepetésként háromnapos nyaralásra küldi a szervezet által támogatott közép- és kelet-európai gyermekeket a csodaszép horvátországi üdülőhelyre, Opatijába. Lehet ott napfürdőzni, vízi sportokat űzni, és lesznek mindenféle szórakozások. Ezáltal a Chevrolet nemcsak adományozásokkal kerül közel az SOS szervezet által támogatott fiatalokhoz, hanem részt vesz mindennapi életükben is.

Ezen kívül a Chevrolet bejelent egy új szponzorálási programot Közép- és Kelet-Európában. A régió tizenegy helyszíne kap egyenként tízezer eurót. Tavaly, centenáriumának ünneplésekor, száz új Chevrolet autót adományoztak európai, üzbegisztáni, dél-afrikai, lesothói  és izraeli gyermekfaluknak, a márkakereskedők pedig biztosítják a járművek ingyenes karbantartását, 100.000 kilométerig. Ez a kezdeményezés fokozta a gyermekek és SOS-anyukájuk mobilitását, illetve különböző helységekben megkönnyítette a szociális munkásoknak az SOS Családerősítő Program végrehajtását. Ezen felül a Chevrolet arra hívja fel a márkakereskedőit, ők is segítsék saját eszközeikkel az SOS Gyermekfalukat. Tavaly a Chevrolet húsz Spark városi autót, húsz lejtőshátú Aveót, húsz kompakt Cruze-t, húsz hétszemélyes Orlandót és húsz hétüléses Captiva terepjárót adományozott az SOS Gyermekfaluknak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!