Ennek részeként Budapesten több napon át tartó megbeszéléseket folytatott Rick Gorne, az első magyar Formula 1-es pilóta menedzsere.

– Folyamatosak és eredményesek az eddigi tárgyalások, melyek folytatásaként három napot töltöttem Budapesten. Rendkívül jó benyomásokkal utazom vissza Magyarországról, hiszen az általam megismert társaságok képviselői komoly lehetőségeket látnak Zsolt pályafutásának támogatásában – mondta minderről Rick Gorne, Baumgartner Zsolt menedzsere.
– Bízom abban, hogy hozzávetőleg egy hét múlva már nem csak kecsegtető lehetőségekről, hanem konkrét eredményekről is beszámolhatunk majd Zsolt pályafutásának folytatása ügyében.

Baumgartner Zsolt egyelőre nem csak a tárgyalások eredményeire vár, hiszen tanulmányaival kapcsoltban is vannak még kötelezettségei.
– Most legkomolyabban a vizsgáimra készülök a győri főiskolán, de természetesen folyamatosan teljesítem az edzésprogramomat is, hiszen nem lazíthatok. Úgy készülök a 2005-ös évre, hogy bármelyik pillanatban bevethető legyek amennyiben lezárulnak a tárgyalások. Természetesen amint olyan stádiumba kerülnek az egyeztetések, hogy arról már lehet beszélni, tájékoztatni fogjuk a közvéleményt a fejleményekről. Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy Gorne úr nagyszabású elképzeléseit rendkívül kedvezően fogadták a hazai partnerek, így komoly remény van arra, hogy a tavalyinál jobb feltételek közepette folytathassam Forma-1-es pályafutásomat